Even geduld, laden...

 

Home Over Uitendaal Coaching

https://www.uitendaal-coaching.nl/wp-content/uploads/2018/05/danielleuitendaal2.jpg

drs. Danielle Uitendaal

studeerde Arbeid- en Organisatie Psychologie en Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. In 2001 startte zij Uitendaal Coaching. Daarvoor werkte zij ruim 10 jaar in de zakelijke dienstverlening als HR-adviseur en Senior Consultant op het gebied van Loopbaanadvisering, Assessment en Coaching. Zij heeft zich o.a. gespecialiseerd in oplossingsgerichte coaching voor volwassenen en jongeren en in RET. Met deze methode leren mensen gedachten en overtuigingen waarmee zij zichzelf belasten of belemmeren, te veranderen.

Uitendaal Coaching is een eenmanszaak. Afhankelijk van de aard van de opdracht wordt samengewerkt met een vast team van ervaren professionals. De assessments worden altijd uitgevoerd door NIP geregistreerde psychologen.

Samenwerking met

https://www.uitendaal-coaching.nl/wp-content/uploads/2018/06/daniela_mees_square.jpg

mr. drs. Daniëla Dorhout Mees

is na haar carrière als advocaat en letselschadejurist, gestart met de studie Psychologie en is afgestudeerd als Levenslooppsycholoog. Vanuit haar eigen adviesbureau Eureka (www.eureka-studieadvies) werkt zij samen met Uitendaal Coaching in studiekeuzetrajecten.

https://www.uitendaal-coaching.nl/wp-content/uploads/2018/06/winke_otto-e1530194755826.jpg

drs. Winke Otto

is afgestudeerd Arbeids- en Organisatiepsycholoog en heeft, na verschillende HR-functies binnen de zakelijke dienstverlening, haar eigen bureau voor coaching, loopbaanbegeleiding en HR-advies. Ze werkt met Uitendaal Coaching samen in training en assessments.

https://www.uitendaal-coaching.nl/wp-content/uploads/2018/06/Maarten.jpg

drs. Maarten van Rossum

is Econoom, Bedrijfskundige en HR-Strateeg. Vanuit zijn eigen bedrijf Van Rossum Coaching, werkt hij als zelfstandig coach, loopbaanadviseur en trainer. Hij werkt samen met Uitendaal Coaching in loopbaan- en outplacementtrajecten, trainingen en assessments.

https://www.uitendaal-coaching.nl/wp-content/uploads/2018/06/wimbax.jpg

Wim Bax

is afgestudeerd als docent Drama. Hij werkt als acteur en is schrijver van scenario’s voor televisie en proza. Voor Uitendaal Coaching werkt hij als rollenspelacteur in assessments en coachingstrajecten.