Even geduld, laden...

 

Home Loopbaanbegeleiding

‘Zelfkennis, bezinning en moed’

‘Je bent wat je doet.’ Als je werkzaamheden doet die niet voldoende aansluiten bij je waarden en je drijfveren, of als je werkt in een omgeving, waar je je niet mee kan identificeren, dan kom je los van je anker. Dit zorgt voor vertwijfeling. Het werken in een functie of op een plek die niet goed aansluit bij wat je wilt en wat kan, gaat ten koste van je energie, je plezier en je zelfvertrouwen.

In loopbaanbegeleidingstraject kom je erachter wat je echt wilt doen, wat je leuk en belangrijk vindt en welke activiteiten bij jou tot flow leiden. Mensen in flow zijn weerbaar en flexibel en kunnen de hele wereld aan. Het beste nieuws is misschien nog wel dat flow besmettelijk is. Als jij geïnspireerd bent, inspireer je anderen.

Als je je wilt bezinnen op je loopbaan en concrete plannen voor de toekomst wilt maken, kies dan voor een loopbaantraject bij Uitendaal Coaching. Je wordt op systematische wijze begeleid bij het formuleren en vormgeven van je eigen authentieke missie. We brengen je waarden, doelen en sterke kanten in kaart. Je wordt ondersteund bij het ontwerpen van je eigen loopbaanplan en de daarop volgende acties. Het resultaat is een gedegen plan van aanpak, gericht op een nieuw loopbaanperspectief dat goed aansluit op wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.

https://www.uitendaal-coaching.nl/wp-content/uploads/2018/06/dividingsymbol2.png

Outplacement

Als onderdeel van careercoaching bieden wij aan HBO- of academisch opgeleide medewerkers outplacement aan. Ons outplacementprogramma is een intensief, op maat gesneden traject waar persoonlijke begeleiding centraal staat. Kern van de begeleiding is het vinden van een passende, nieuwe baan in een realistisch tijdsbestek.

De focus bij onze aanpak ligt, naast de persoonlijke analyse, ook op de vaardigheden bij het solliciteren en het netwerken en op het ontwikkelen van een grondige kennis van de arbeidsmarkt. Outplacementkandidaten kunnen gebruik maken van ons uitgebreide netwerk, dat zich onder meer bevindt in de (zakelijke) dienstverlening, industrie en non-profit sectoren.

Het traject bestaat uit:

  • Een intakegesprek.
  • Persoonlijke analyse en een psychologisch onderzoek.
  • Het opstellen van een eigen Persoonlijk Carrière Profiel (PCP).
  • Marktoriëntatie.
  • Solliciteren en onderhandelen.
  • Coaching on the job na het realiseren van een nieuwe baan.