Even geduld, laden...

 

Maak een afspraak

Uitendaal Coaching is een ervaren dienstverlener voor werkende mensen in alle fasen van hun carrière. Als je geïnteresseerd bent in onze dienstverlening of vragen hebt over onze werkwijze of tarieven, dan kun je contact met ons opnemen. Dit kan via bijgaand telefoonnummer of emailadres, maar je kunt ook het contactformulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Adres
Zijlweg 199, 2015CK Haarlem
Bel
06-22909072
Email
info@uitendaal-coaching.nl

https://www.uitendaal-coaching.nl/wp-content/uploads/2018/05/house-640x346.jpg

Parkeren

U kunt parkeren op de Zijlweg in de daarvoor aangelegde parkeerhavens. U mag staan op de plekken voor vergunninghouders. Wij beschikken over digitale vergunningen, die we activeren bij uw binnenkomst. Daarvoor hebben wij dan wel uw kenteken nodig.

Mocht er geen plek zijn op de Zijlweg, dan kunt u aan de overkant van het pand het Narcisplantsoen inslaan (bij het bordje Brandweer aan de lantaarnpaal). Hier zijn altijd voldoende plekken en die vallen ook onder de vergunningen. Op 300 m. van ons kantoor bevindt zich in de Spoorstraat een grote parkeergarage onder de daar gevestigde Albert Heijn. Daar kunt u parkeren tegen betaling.