Even geduld, laden...

 

Home 45+ Loopbaanadvies

45+ Regeling Gratis Loopbaanadvies

In 2019 geldt een regeling voor gratis ontwikkeladvies met betrekking tot de loopbaan voor álle werkenden van 45 en ouder. De enige voorwaarde om eraan mee te doen is dat je minimaal 12 uur werkt, niet ziek bent en niet in een ontslag- of reorganisatiesituatie zit. Per persoon is door de regering een budget van € 600,- incl. btw beschikbaar gesteld.

Het adviestraject bestaat uit vier individuele loopbaangesprekken van 1,5 uur. Samen kijken we naar je huidige functie, naar wat je leuk en belangrijk vindt in je werk en welke ingrediënten een baan voor jou moet hebben. Daarna gaan we kijken welke stappen je kunt zetten om je werk beter vol te houden of om te kijken welke kansen de arbeidsmarkt jou biedt.

Wij handelen deze subsidieregeling voor je af. Je hoeft zelf aan het begin alleen een intakeformulier in te vullen en aan het eind van het traject vul je een verklaring in dat de sessies hebben plaatsgevonden.

De subsidieregeling loopt tot januari 2020. Ben je geïnteresseerd in zo’n traject neem dan snel contact op, dan gaan we aan de slag!