Uitendaal haalt het beste in u naar boven. Een coach die niet in detail voorschrijft wat moet gebeuren, maar die op een objectieve en onafhankelijke wijze een spiegel voorhoudt

lees verder
Uw motieven en drijfveren worden in kaart gebracht en competenties, valkuilen en kwaliteiten onderzocht. Het resultaat is een gedegen plan van aanpak dat aansluit op wie u bent, wat u wilt en wat u kunt.

Lees verder
Assessment is een waardevol instrument bij competentie-management; het realiseren van synergie tussen het ambitieniveau van mens en organisatie

lees verder
Wie ben ik? Welke kwaliteiten heb ik? Wat past bij mij? Uitendaal Coaching biedt scholieren en studenten een professioneel studiekeuzetraject.


lees verder
 • danielle
  drs. Danielle Uitendaal (1966) studeerde Arbeid- en Organisatie Psychologie en Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. In 2001 startte zij Uitendaal Coaching. Daarvoor werkte zij ruim 10 jaar in de zakelijke dienstverlening als HR-adviseur en Senior Consultant op het gebied van Loopbaanadvisering, Assessment en Coaching. Zij heeft zich o.a. gespecialiseerd in oplossingsgerichte coaching voor volwassenen en jongeren en in RET. Met deze methode leren mensen gedachten en overtuigingen waarmee zij zichzelf belasten of belemmeren, te veranderen.


 • fionakoningFiona Koning (1973) werkte na haar Schoevers opleiding in diverse management-assistent functies in het bedrijfsleven. Ook vloog zij enkele jaren als stewardess bij de KLM. Thans heeft zij haar eigen bedrijf als imago adviseur en is zij freelance test- en praktijkassistent. Samen met Marjan Bosman houdt zij zich bezig met de begeleiding van de kandidaten bij de assessments en biedt zij administratieve ondersteuning. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u kijken op haar website www.dekleurenverdieping.nl


Freelance adviseurs


 • winke ottodrs. Winke Otto (1964) studeerde Arbeid- en Organisatie Psychologie in Amsterdam. Na haar studie werkte zij o.a. bij Berenschot als Consultant Assessment & Ontwikkeling, bij Randstad/Yacht als HR Adviseur en bij ING in de functies van Senior HR Adviseur en Talentmanager. In 2005 richtte zij haar eigen adviesbureau Wink hr op en sindsdien werkt zij als zelfstandig, coach, loopbaanadviseur en assessmentpsycholoog. Bij maatwerkprogramma's wordt samengewerkt met Uitendaal Coaching.
 • helga stempels fotodrs. Helga Stempels (1956 ) is afgestudeerd orthopedagoog en gezondheidszorgpsycholoog BIG. Inmiddels is zij alweer 10 jaar werkzaam vanuit haar eigen bureau als assessmentpsycholoog, coach en trainer. Als coach is zij gespecialiseerd in loopbaancoaching en burnoutbegeleiding. Sinds 2001 is zij betrokken bij Uitendaal Coaching en voert hier regelmatig assessment- en coachingsopdrachten uit.

 • drs. Maarten van Rossum (1967), is Econoom (VU) en Bedrijfskundige (IBO) en volgde een postdoctorale opleiding tot HR-Strateeg. In 2008 startte hij Van Rossum Coaching en is hij zelfstandig coach, loopbaanadviseur en trainer. Hij werkt samen met Uitendaal Coaching. Daarvoor was hij senior consultant, loopbaancoach en outplacementadviseur in de trainings- en HR-advieswereld. Ook deed ervaring op als HR- en Management Development professional bij een non-profit organisatie en een commerciële bank.
 • wim bax portretfotoWim Bax (1971) is afgestudeerd als docent Drama aan de Theaterschool
  Eindhoven. Na zijn studie werkte hij als acteur voor diverse theater- en
  televisieproducties en als regisseur voor theater en bedrijfsfilms. Daarnaast is
  hij sinds 2003 werkzaam als freelance scenarioschrijver voor televisieseries en
  films. Bij Uitendaal Coaching wordt hij bij coaching en assessments ingezet als
  rollenspelacteur.


 • drs. Karin de Wilde- Mooij (1968) studeerde Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de VU in Amsterdam. Na bij het Assessmentbureau LTP te hebben gewerkt maakte zij de overstap naar PriceWaterhouseCoopers in Indonesië, in de rol van Consultant Executive Search. Vervolgens werkte zij als Marketing Executive bij Magnus Management Consultants in Maleisië en hierna als Research Consultant bij Egon Zehnder International en bij WorldACD als Marketing Executive in Singapore. Na terugkomst in Nederland heeft zij als Search Consultant gewerkt en is zij tevens actief geweest in de makelaardij o.g. Naast haar freelance activiteiten voor Uitendaal Coaching werkt zij in de executive search en voert zij diverse interim opdrachten uit.
 • drs. Lyan van der Meulen studeerde Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Groningen en is daarnaast geschoold als actrice, trainer en coach. Zij is één van de rollenspelacteurs waarmee Uitendaal Coaching samenwerkt voor coaching en assessments. Ze werkt vanuit haar bedrijf Lyan van der Meulen; Acting Training Coaching als acteur, trainer en coach. Daarnaast is ze als actrice regelmatig te zien in theater-, film- en televisie producties.
Contact opnemen met Uitendaal Coaching kan via deze pagina.


2007-2018 Danielle Uitendaal

webdesign: www.michielstam.nl