Loopbaanbegeleiding

'zonder inzicht, geen uitzicht'

sfeerbeeldIn een veranderingstraject bestaat op enig moment de noodzaak om zaken in het leven en werk opnieuw op een rij te zetten.

Een fase van bezinning op loopbaan en richting die u uit wilt en op de vraag of u in dat opzicht op de goede weg bent. In een loopbaantraject begeleid Uitendaal u op systematische wijze en via verschillende oefeningen en huiswerkopdrachten bij het formuleren van een persoonlijke missie. Uw motieven en drijfveren worden in kaart gebracht en competenties, valkuilen en kwaliteiten onderzocht.

Het resultaat is een gedegen plan van aanpak, gericht op een nieuw loopbaanperspectief dat aansluit op wie u bent, wat u wilt en wat u kunt.

 

Outplacement

Als onderdeel van careercoaching bieden wij Coaching outplacement aan. Ons outplacementprogramma is een intensief, op maat gesneden traject waar persoonlijke begeleiding centraal staat. Kern van de begeleiding is het vinden van een passende, nieuwe baan in een realistisch tijdsbestek.

De focus bij onze aanpak ligt, naast de persoonlijke analyse, ook op de vaardigheden bij het solliciteren en het netwerken en op het ontwikkelen van een grondige kennis van de arbeidsmarkt. Het traject bestaat uit:

  • Een intakegesprek.
  • Persoonlijke analyse en een psychologisch onderzoek.
  • Het opstellen van een eigen Persoonlijk Carrière Profiel (PCP).
  • Marktoriëntatie.
  • Solliciteren en onderhandelen.
  • Coaching on the job na het realiseren van een nieuwe baan.

 

De doelgroep

Hbo- en academisch opgeleide werknemers met een rol als manager of professional.

Outplacementkandidaten kunnen gebruik maken van ons uitgebreide netwerk, dat zich onder meer bevindt in de (zakelijke) dienstverlening, industrie en non-profit sectoren.

Brochure

Download hier de brochure Outplacement

Contact opnemen:

Voor meer informatie en prijsopgaven kunt u contact opnemen met drs. Danielle Uitendaal: 06-22909072


2007-2018 Danielle Uitendaal

webdesign: www.michielstam.nl